آقای مقدم کاش یک مقدار اول فکر میکردید رو حرفاتون بعد این چنین نظر می دادید. و چرا چرا راه می انداختید.
شما هر وقت تونستید به چرا های من جواب بدید. امثال من و سایر توسعه دهندگان اصلی هم می تونند.
چرا ویندوز این همه سوراخ و باگ عجیب داره؟
چرا کرنل لینوکس پشت سر هم دارند ازش شل می گیرند؟
چرا وردپرس زمانی که نسخه 3 رو داد بیرون هر روز یک نسخه جدید می داد الان 3.2.1 هست
چرا جوملا این همه هک میشه.
به این ها شما می تونید جواب بدید؟ 100% جواب شما نه هست. آیا به این دلایل نباید اصلا از ویندوز یا لینوکس استفاده کرد؟
یا در مورد جوملا و وردپرس هم همینطور هست.
نقل قول:آخه وقتی کسانی که لاگین نکردن می تونن وارد یه سایتی که با کیک نوشته شده بشن، چطور می شه به این قریم ورک اعتماد کرد؟
اگر کمی شما به صحبت های من توجه کرده بودی و واقعا پیش خودتون با این نتیجه می رسیدید که فریم ورک یک ابزار هست. خیلی راحت این موضوع برای شما حل و فصل میشد.
شاید بپرسید چطور حل و فصل می شد؟؟ به این صورت که نباید هیچ وقت به ابزار ها تون اطمینان داشته باشید. فریم ورک ها اومدن کار شما رو ساده کنند نه اینکه تموم وظایف شما رو به طور احسن و تظمین شده انجام بدن.
کجا دید که یک فریم ورک به شما تظمین داده؟ اصلا چرا هی آپدیت میشند؟
نقل قول:اصلا چرا یه مسئله به این سادگی رو رعایت نمی کنن؟ لطفا در مورد این اتفاق توضیح بدید و اصلا چرا چنین باگی باید وجود داشته باشه !
لازم هست یادآوری کنم که من هیچ کارم که بخواهم توضیح بدم. با اینکه تیم اصلی هم تظمینی نداده اند که بخواهند توضیحی بدهند.
اما به حق باگ مسخره ای هست. البته من موارد مختلفی رو در 2 دیدم و ریپورت دادم یا فیکس کردم. مثلا بحث تمپلیت در 2 بتا که زمانی که از تمپلیت استفاده می کردیم. کاملا قاطی می زد.
اما این مشکل توجیه پذیره البته فقط برای نسخه 2. که این باگ هم فقط در همین نسخه بوده.
در نسخه 2 کیک تغییرات بنیادی رو به خاطر کنار گزاشتن پی اچ پی 4 در هسته داشت. و داره. به همین دلیل یک سری امکانات رو بهش اضافه کردن مثل همین Auth که که حالات مختلفی رو پشتیبانی می کنه . یکی دیگه از امکانات پشتیبانی از حروف بزرگ و کوچیک(different case) در آدرس دهی ها بود. که فکر می کنم در ویرایش 2.0.1 به نتیجه رسیدن که این مدلی رو هم ساپورت کنند.
اگر دقت کنید 2.0.1 تا 2.0.3 خیلی سریع ریلیز شدن. پس زیاد نباید انتظار داشت که چرا این باگ وبجود باید داشته باشه.
همیشه زمان توسعه یک نسخه از این قیبل باگ ها زیاد دیده میشه. نمونه وردپرس رو برید نگاه کنید. که چه باگ هایی که نداشته.
اما یک سوال از همه : چرا عادت دارید فقط مصرف کننده باشید. شما با این افراد که در آدرس زیر هستند چه فرقی دارید؟
نقل قول:http://cakephp.lighthouseapp.com/project...p/overview
مگر شما برنامه نویس نیستید؟ چرا همیشه بدنبال هلو برو تو گلو هستید؟ چرا اصول صحیح که یک برنامه نویس باید رعایت کنه رو رعایت نمی کنید.
ای کسانی که امنیت و سایر موارد دیگر براتون مهم هست.لطفا از گیت استفاده کنید و هر روز مخازن خودتون رو به روز نگه دارید. تا پتچ های(patch) اعمال شده رو در اختییار داشته باشید. و به این بسنده نکنید که هر وقت کیک نسخه جدید گذاشت من برم دانلود کنم. و از همه مهمتر مشارکت داشته باشید. تا خیلی سریع پیشرفت کنید.
هر کسی می خواد بخنده بره هم Issue Tracking کیک رو نگاه کنید و ببینید من چه طوری تیکت زدم.

من با تصویر و نمونه کد و کمی هم به کنم مترجم گوگل تیکت میزنم و خیلی راحت با من صحبت می کنند و اهمیت زیادی به موارد گزارش شده میدهند.
نمی خوام خودم رو بزرگ کنم یا خود نمایی کنم. اما این افتخار رو دارم که با مارک و تیم کیک در مسنجر irc , اتاق private کیک مستقیما صحبت می کنم. فکر می کنم می خواد فارسی یاد بگیره از دست من. اما خداییش آنچنان وقتی برای صحبت های من که با زبان بی زبانی دارم بیان می کنم میزاره . که گاهی خودم خجالت می کشم.
این تاپیک بهونه ای شد که به سایر دوستان بگم که از مشارکت کردن در این گونه مباحث با خارجکی ها اصلا نترسید. خیلی راحت جوابتون رو میدن. البته دیگه سوالات چیپ نپرسید.
نقل قول:اینطوری که فریم ورک ساده ای که خودم ساختم و ازش استفاده می کنم از هر فریم ورکی بهتر و ایمن تره !
جناب آقای مقدم، تلاش شما برای ایجاد آرتیمس قابل ستایش هست. تو ایران پی اچ پی هم خواستم تاپیک بزنم. فراموش شد.
تجربه ای خوبی هست براتون. اما چند نکته :
1- 85% از ساختار فریم ورک شما بر گرفته از کیک بود.
2- مورد orm رو که وحید گفت رو جدی بگیرید.
3- قصد جسارت ندارم. اما سریع و رک صحبت می کنم. شما در فریم ورکتون هیچ حرکت خاصی نکرده اید. که اینطور دارید میگید از هر فریم ورک بهتر و ایمن تر.
فکر می کنم وبلاگ خودتون رو هم با همین آرتمیش بالا آورده باشید. من تستش کردم چندین تا Sqlinjection ملس داره. فقط حیف که رو هاستتون mod_secrity نصب هست. و نتونستم ادامه بدم تا دسترسی کامل بگیرم.
حالا سوال چرا اسکیوال اینجکتش دارید؟؟ چرا این موارد رو چک نکردید؟
من 4 تا درس بزرگی که از دیگر برنامه نویسان کار درست گرفته بودم رو اینجا گفتم. امیدوارم بجای ناراحتی از من شما هم این اصول رو رعایت کنید.