زمان جاری: 2012/05/24, 12:09 AM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

فریم ورک ZEND

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

فریم ورک ZEND
نویسنده پیام
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

رتبه: 0
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #1
فریم ورک ZEND
من توی انتخاب این دوتا فریم ورک به مشکل برخوردم و نمی دونم کدوم رو باید انتخاب کنم.

چندتا سوال:

1- حجم زیاد (حدود 50 مگ) فریم ورک زند رو می شه کاهش داد؟
2- کند بودن فریم ورک زند بخاطر رعایت نکردن استانداردهای این فریم ورک هست یا اینکه این فریم ورک ساختارش طوریه که کند اجرا می شه؟
2011/11/27 12:34 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
871 بار تشکر شده در 560 پست
ارسال: #2
RE: فریم ورک ZEND
1- بله می شود. درواقع هر کدام از کلاس هها رو که نیاز ندارید می تونید حذف کنید. البته در نظر داشته باشید. که یک سری کلاس ها رو شما شاید کاری ندارید. اما جز کلاس های هست که خود فریم ورک از اون زیاد استفاده می کنه.

2- به نظر من زند قویترین و قدرتمندترین و کاملترین فریم پی اچ پی هست. از طرفی هم راپیدلی نیست و ساختار ساده و راحتی نداره .
از طرفی برای رسیدن به این عناوین تمامی نکات لازم در شی گرایی و توسعه پذیری رو پیاده سازی کرده. و این یکی از دلایل کندی زند هست نسبت به بقیه (البته بیشتر رو مصرف حافظه تاثیر داره)

اما بیشترین کندی زند همین اصولی کار نکردن برنامه نویسانش هست.

دوست عزیز این مشکل شما مشکل 3 سال پیشه من بود. من این شکلی حلش کردم. کیک رو به عنوان فریم ورک اصلیم انتخاب کردم. اگر نیاز به کلاسی داشتم از زند یا هر فریم ورکی دیگری در پروژه ام استفاده کردم. و مواردی که خیلی لازم داشتم در کیک که مثلا در زند یا سایر فریم ورک ها بود. اون رو به کیک اضافه کردم.

و الان می تونم بگم یک فریم ورک جدید دارم. که بر اساس کیک بنا نهاده شده. و هر چه قدر کیک تغییر پیدا کنه. فریم ورک من این تغییرات رو در بر می گیره. و این طوری نیاز های خودم رو بر طرف کردم.
2011/11/28 07:56 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : phpweb payamsp
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #3
نقل قول:و الان می تونم بگم یک فریم ورک جدید دارم. که بر اساس کیک بنا نهاده شده. و هر چه قدر کیک تغییر پیدا کنه. فریم ورک من این تغییرات رو در بر می گیره. و این طوری نیاز های خودم رو بر طرف کردم.
شما الان یه فریم ورکی دارید که جدیده و هم از کیک و هم از زند استفاده کرده.

در کل بنظرتون امنیت کیک بیشتره یا امنیت زند؟

نقل قول:از طرفی برای رسیدن به این عناوین تمامی نکات لازم در شی گرایی و توسعه پذیری رو پیاده سازی کرده. و این یکی از دلایل کندی زند هست نسبت به بقیه (البته بیشتر رو مصرف حافظه تاثیر داره)
اگر کیک هم بخواد به سمت شی گرایی کامل بره، ممکنه مثل زند بشه و سرعتش پایین بیاد، نظرتون در این مورد چیه؟
نقل قول:اما بیشترین کندی زند همین اصولی کار نکردن برنامه نویسانش هست.
چطور ممکنه که یه برنامه نویس باعث کندی سرعت سایتی که با زند نوشته شده بشه؟ لطفا توضیح بدید.
2011/11/29 12:07 AM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #4
نقل قول:
نقل قول:و الان می تونم بگم یک فریم ورک جدید دارم. که بر اساس کیک بنا نهاده شده. و هر چه قدر کیک تغییر پیدا کنه. فریم ورک من این تغییرات رو در بر می گیره. و این طوری نیاز های خودم رو بر طرف کردم.
شما الان یه فریم ورکی دارید که جدیده و هم از کیک و هم از زند استفاده کرده.

در کل بنظرتون امنیت کیک بیشتره یا امنیت زند؟
دوست عزیز نمی دونم با طرح ایم سوالات می خواهید به چی برسید. اما این وظیفه رو دارم که اگر از صحبت های من برداشت اشتباهی کردید رو اصلاح کنم.

وقتی گفتم میتونم بگم الان یک فریم ورک جدید دارم منظور این بود که به راحتی تموم کیک رو طوری که نیاز داشتم توسعه دادم. و بیان یک فریم ورک جدید بیشتر مثلا بود تا بنتونم این موضوع رو بیان کنم که چقدر راحت میشه کیک رو توسعه داد.

من زیاد با زند کار نکردم فقط با ساختارش . کلاس هاش آشنا هستم. اما امنیت رو در هر دو فریم ورک یکسان می بینم. چون وقتی بحث امنیت میاد وسط . بیشترین سهم رعایت اصول ایمنی با خود برنامه نویس هست نه فریم ورک. فریم ها فقط ابزاری رو در اختیار ما قرار می دهند که امنیت رو بیشتر رعایت کنیم.

نقل قول:
نقل قول:از طرفی برای رسیدن به این عناوین تمامی نکات لازم در شی گرایی و توسعه پذیری رو پیاده سازی کرده. و این یکی از دلایل کندی زند هست نسبت به بقیه (البته بیشتر رو مصرف حافظه تاثیر داره)
اگر کیک هم بخواد به سمت شی گرایی کامل بره، ممکنه مثل زند بشه و سرعتش پایین بیاد، نظرتون در این مورد چیه؟
کیک هیچ وقت به این سمت نمیره چون Full-Stack Framework هست . زند هم چون یک فریم ورک Full-Stack Framework و full-stack and glue type framework هست ساختار کامل رو رعایت کرده.
کد:
http://www.satya-weblog.com/2008/05/types-of-php-framework-glue-and-full.html
و باز تاکید میکنم. کندی که شما در زند مد نظرتون هست . آنچنان به این مورد بستگی نداره.

تو پرانتز منظور از من از ساختار کامل این هست که interface , abstract در همه جا پیاده سازی شده در زند. اما در کیک هر جا نیاز بوده استفاده شده.

نقل قول:اما بیشترین کندی زند همین اصولی کار نکردن برنامه نویسانش هست.
چطور ممکنه که یه برنامه نویس باعث کندی سرعت سایتی که با زند نوشته شده بشه؟ لطفا توضیح بدید.
[/quote]

باز لازم هست این مورد رو متذکر بشم. که این کندی فقط مختص زند نیست. در تمامی فریم ورک ها از جمله کیک هم این مسئله بارز هست.

خیلی موارد هست که باعث کندی میشه. مثل استفاده نادرست از orm به دلیل تنبلی و الا آخر
2011/11/29 05:37 PM
 تشکر شده توسط : phpweb payamsp
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #5
بنظرتون برای ساختن یه سایت مثل فیسبوک یا توئئتر، از کیک استفاده بشه بهتره یا از زند؟
2011/11/29 07:04 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #6
هر دو قادر هستند همچین پروژه های سنگینی رو هندل کنند. به شرطی که برنامه نویسش دانش لازم رو داشته باشه.

دوست عزیز با این تفکرات و سوال ها و مقایسه ها شما کارتون به جایی نمی رسه. فریم ورک ها ابزار هستند. باید دید این ابزار برای کار شما خوب هست یا خیر. جواب تمامی نیاز هاتون رو میده یا خیر.

و زمانی شما می تونید تصمیم بگیرید که واقعا درک درستی از پروژه تون داشته باشید. دانش و علم لازم رو داشته باشید. و 100% به شی گرایی مسلط باشید. مشکل شما دقیقا همین شی گرایی هست. اگر شی گرایی رو خوب بلد باشید. از کیک زند ایجاد می کنید و بر عکس. یا یک فریم ورک رو از اول طراحی می کنید.

من به شما تضمین می دم چه با زند و چه با کیک پروژه هایی در سطح فیسبوک و توئیتر شما ایجاد کنید. دچار همون کندی میشید که سوال کردید. چون هنوز آنقدر به شی گرایی تسلط ندارید که بتونید بین کیک و زند یکی رو انتخاب کنید. و بدتر از اون بهینه کار کنید.

پس این جواب سوال شما :
نقل قول:چطور ممکنه که یه برنامه نویس باعث کندی سرعت سایتی که با زند نوشته شده بشه؟ لطفا توضیح بدید.
نداشتن علم و دانش و تبحر لازم در استفاده ابزار ها(فریم ورک، شی گرایی)

اگر به من سفارش یک شبکه اجتماعی به بزرگی فیس بوک رو بدهند. مطمئنا فریم ورک اختصاصی می نویسم.
در صورتی که همین الان دارم روی یک شبکه اجتماعی کوچکی کار می کنم. با کیک هست.

اگر دقت کرده باشید فیس بوک برای نیاز هاش حتی پی اچ پی رو متحول کرد با پروژه هیپ هاپش
2011/11/29 10:41 PM
 تشکر شده توسط : phpweb
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #7
نقل قول:اگر دقت کرده باشید فیس بوک برای نیاز هاش حتی پی اچ پی رو متحول کرد با پروژه هیپ هاپش
در این مورد بیشتر توضیح می دید؟ جایی اعلام نشده که ساختار فیسبوک چطور هست یا از چه فریم ورکی استفاده کردن؟

مشکلی که هست اینه که من باید یه فریم ورک رو انتخاب کنم تا بتونم یه سایت اجتماعی بنویسم. خیلی ها گفتن که زند بخاطر گزینه هاش، بهترین گزینه هست. نظر شما چیه؟
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/11/30 12:02 AM توسط phpweb.)
2011/11/29 11:47 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #8
نقل قول:در این مورد بیشتر توضیح می دید؟ جایی اعلام نشده که ساختار فیسبوک چطور هست یا از چه فریم ورکی استفاده کردن؟
ببینید. شما برای رفتن به کوه از یک کتانی می تونید استفاده کنید. اما برای صعود به اورست هم می تونید با یک کتونی برید؟
خوب شما می خواهید یک شبکه اجتماعی ایجاد کنید؟ اما در چه وسعت و ابعادی ؟
1- آیا قرار هست 1000 نفر عضو داشته باشه به همراه 10 نفر هم زمان؟
2- آیا مثل کلوپ دات کام حدود 2-3 ملیون کاربر داشته باشید و میانگین 2000 تا 8000 نفر آنلاین همزمان؟
3- آیا مثل فیس بوک بیش از 46 میلیون عضو می خواهید داشته باشید و الی آخر؟

تفاوت بین اینها خیلی زیاد هست.
من برای حالت اول کیک رو پیشنهاد میدم.
برای حالت دوم زند خوبه بشط اینکه درست استفاده بشه.(کلوب دات کام از اولش زند بود. تا الان فکر می منم بالا 10 با بازنویسی شده.)

برای حالت سوم . فریم ورک اختصاصی. همینطور که خود فیس بوک فریم ورک که هیچ، خود پی اچ پی رو هم توسعه داد HipHopPHP روش کامپایل رو به روش بهتری انجام میده که سرعتش فکر کنم 10 برابر پی اچ پی معمولی هست.

اما خودم معتقدم که باید یک راه رو گرفت و جلو رفت. سر همین اعتقادم و برای کسب تجارب برای حالت دوم کیک رو انتخاب کردم و دارم روش کار میکنم. تا الان که مشکلی نخوردم.
2011/11/30 10:22 PM
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: