زمان جاری: 2012/05/23, 11:55 PM
خوش آمدید مهمان گرامی! (ورود — عضویت)
اجرای کیک پی اچ پی روی سایت
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
رتبه موضوع:
|
|
| نویسنده |
پیام |
h.bagheri
عضو جدید

رتبه: 0
2 بار تشکر شده در 2 پست
|
با سلام
من ی فرم در لوکال هاست با bake ساختم ولی وقتی روی هاست آپلودش کردم از نبودن یک سری از کلاسهاش ایراد گرفت که حدس می زنم ناشی از این باشه که وقتی با bake کنتلررها ویو ها و ماژولها رو ساختم یک سری از کلاسها رو داره از فولدر خودش تو سیستم من لود میکنه که البته یکی از ایراداش رو دنبال کردم و همین رو نشون میداد یعنی سعی میکرد از آدرسی که مربوط به سیستم من بود کلاسی رو لود کنه. به هر حال این اولین تجربه من جوملا کار با کیک هست
ممکنه راهنماییم کنید؟
الان با تغییراتی که تو آدرس دهی ها در فایلهاش ایجاد کردم همه ایراد ها رفته بجز ایراد زیر
Fatal error: Class 'Dispatcher' not found in /home/a3163537/public_html/webroot/index.php on line 89
زندگی یعنی آموختن آموزش دادن و به کار بستن
ساعاتی از عمرت را که صرفه این ۳ کار نمیشود، جزو زندگی محصوب نکن
بیاموز بکار ببند و بیاموزان و از آن لذت ببر
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/11/14 10:13 AM توسط h.bagheri.)
|
|
| 2011/11/14 10:08 AM |
|
تشکر شده توسط : | |
|
h.bagheri
عضو جدید

2 بار تشکر شده در 2 پست
|
RE: اجرای کیک پی اچ پی روی سایت
خوب با تشکر از راهنمایی گرمتون برای ی تازه وارد و با عرض معذرت برای درج سوال در انجمن نا درست چون واقعا نتونستم انجمن مربوطه رو پیدا کنم و فکر هم نمیکردم دوستان در این انجمن اینقدر پشتیبانی قدرت مندی داشته باشند که حتی برای این جزء پیش پا افتاده هم که برای صفر کیلومترهاست انجمن مخصوص داشته باشند.
من با UBUNTU کار می کنم.
کیک رو با اسکریپت cake bake /Address/ در فولدر مربوطه در www ساختم و باز با استفاده از bake مودالها و سایر اجزا رو ایجاد کردم.
در محیط لوکال کامل کار می کنه و حتی اگر کسی در شبکه محلی IP من رو وارد کنه باز هم کار میکنه(که البته این 100%طبیعیه) ولی وقتی سایت رو آپلود کردم اول هیچ صفحه ای لود نشد که ناشی از ایراد های PHP بود و اغلب هاست ها امکان نمایش پیامهای خطای PHP رو برداشتند. ولی وقتی روی ی هاست دیگه آزمایشی اجراش کردم warning ها و Eerror ها یی رو مربوط به INCLUDE صادر کرد که نشون میداد داره سعی میکنه از آدرس هایی که در واقع روی سیستم من هست و از محل فولدر نصبی خود cakephp که در /var/usr/shar/cake لود کنه.
البته اینکه یکبار بشینم دستی همه مودالها و کنترلرها و ویو ها رو بنویسم مشکلی نداره چون درسته جوملا کارم ولی php هم بلدم ولی فکر میکنم اینجا برای من تازه کار نکات مهمتری وجود داره که نباید با دور زدنش رد بشم.
|
|
| 2011/11/14 11:07 AM |
|
|
saleh
Administrator

رتبه: 12
871 بار تشکر شده در 560 پست
|
درود مجدد بر شما
جوملا کار بودن یا غیره آنچنان ربطی به مشکل شما ندارد.
مشکل شما بی توجهی جزئی در روند bake کردن هست. زمانی که شما داشتید پروژه رو ایجاد می کردید . کنسول برای شما یک پیام چاپ کرده که اون رو اصلا مد نظر نگرفته اید.
بک بار دیگر یک پروژه آزمایشی ایجاد کنید. و پیام رو ببینید.
این مشکلات به این دلیل هست که برای سرعت بخشیدن کیک آدرس کتابخانه هایش رو در /webroot/index.php درج میکند. برای همین هست که روی هاست شما این مشکل رو دارید. و کیک می خواهد کتابخانه رو با آدرس لوکال پیدا کند.
این فایل رو باز کنید. و مقدار
کد PHP:
define('CAKE_CORE_INCLUDE_PATH', __CAKE_PATH__);
رو تنظیم کنید. به توضیحات مربوط به این گزینه در فایل کاملا توجه داشته باشید.
|
|
| 2011/11/15 09:16 PM |
|
h.bagheri
عضو جدید

2 بار تشکر شده در 2 پست
|
باتشکر
من کتابخونه cakeرو از فولدر /var/usr/share/php به /libs در داخل فولدر سایت منتقل کردم و مقدار CAKE_CORE_INCLUDE_PATH رو هم از DS.var.DS.'usr',DS.'php' به libs تغییر دادم مشکلات مربوط به کلاسها حل شد ولی مشکلی که ظاهر شد مربوط به mod_rewrite بود. یعنی تمپلیت سایت لود نشد و البته کنتلرر ها هم به کار نیفتادند وقتی سایت رو بدون .htaccess اجرا کردم تغییرات مربوط به اجرای کنتلررها در آدرس بار اومد یعنی Auth-componentمن رو به صفحه لاگین منتقل کرد ولی صفحه لود نشد.
اگه لطف کنید و در این مورد هم من رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
به هر ترتیب با راهنمایی شما من یک بار دیگه تمام اجزا رو bakeمی کنم و از اول و با دقت بیشتر میسازم.
راستی کلاس dispatcher تو کیک چه کار می کنه؟ چون ظاهرا مشکل این کلاس هنوز تو سایت من هست
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/11/16 10:01 AM توسط h.bagheri.)
|
|
| 2011/11/16 09:58 AM |
|
|
h.bagheri
عضو جدید

2 بار تشکر شده در 2 پست
|
اساسا شرمنده
من کیک رو با apt-getتو اوبونتو نصب کردم تو کنسول ورژن رو ۱.۳.۷ نشون میده
البته ورژن بالا تر (۲.۰.۳)رو دیروز دریافت کردم و دیدم ظاهرا کنتلرر هاش رو باید بدون ٬ـ ٬ باشه به هر حال
ورژن PHPخودم 5.3.6 هستش و روی هاستم 5.2.17
از راهنمایی و حوصلتون هم سپاسگذارم بنابر این احتمالا مشکل اصلی من اینه که لینکها نمی تونن dispacher رو فراخوانی کنند.
من اول کیک رو روی لوکالم ارتقاء میدم بعد با راهنمایی های خود کیک کنتلرر ها و مدولها و ویو ها رو بر اساس فرمت جدید می سازم و دوباره تو ی ساب دامن نصبش می کنم. و امید وارم که همچنان بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم
|
|
| 2011/11/16 03:21 PM |
|
|
h.bagheri
عضو جدید

2 بار تشکر شده در 2 پست
|
درود و سپاس فراوان استاد
مشکل رو با راهنمایی های شما کامل حل کردم ولی با همون ورژن ۱.۳ تو اوبونتو
این مشکل حل شد ولی لازمه که وقت کافی برای آشنایی با ورژن جدید و کلاسهای ورژن ۲ به بعد بزارم
|
|
| 2011/11/17 02:39 PM |
|
|