زمان جاری: 2012/05/23, 11:06 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

رعایت اصول سئو با حذف index.php از انتهای لینکها

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

رعایت اصول سئو با حذف index.php از انتهای لینکها
نویسنده پیام
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

رتبه: 0
4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #1
Photo رعایت اصول سئو با حذف index.php از انتهای لینکها
همونطور که می دونید، توی فریم ورک کیک همه درخواستها به اسکریپت index.php ختم می شن.

من معمولا توی طراحیام این فایل رو از انتهای لینکهام حذف می کنم. الان می خوام توی فریم ورک کیک هم همین کار رو انجام بدم.

لطفا بگید که چطور باید اینکار رو بکنم؟
2011/10/14 06:14 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
871 بار تشکر شده در 560 پست
ارسال: #2
RE: رعایت اصول سئو با حذف index.php از انتهای لینکها
شما فقط باید کیک رو دست نصب کرده باشید و مود ری رایت فعال باشه. اصلا ایندکس پی اچ پی را نخواهید دید.
بخش نصب کیک رو خوب نگاه کنید و طبق دستور عمل موارد مورد نیاز رو فعال کنید.
2011/10/14 07:54 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : phpweb
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #3
نقل قول:شما فقط باید کیک رو دست نصب کرده باشید و مود ری رایت فعال باشه. اصلا ایندکس پی اچ پی را نخواهید دید.
یعنی حتی وقتی آدرس اصلی سایت رو با index.php وارد می کنیم، index.php از انتهای آدرس حذف می شه؟

راستش هنوز کیک رو دانلود نکردم و این سوال رو از روی مطالب کتاب منوال دارم می پرسم، چون توی منوال گفته که همه درخواستها به این فایل می رن.
2011/10/14 08:00 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #4
ای وایی بر شما. برادر جان پاشو برو کافی نت از کافی نت دانلود کن با کتاب خودندن که نمیشه. مراحل رو عملی انجام بده.
من کف کردم این سوالا رو چه طوری می پرسی. لطفا اول بررسی کنید کیک رو بعد مشکلات تون رو بپرسید. سوالات ذهنی ایین شکلیی نکنید.مرسی
2011/10/14 08:27 PM
 تشکر شده توسط : phpweb payamsp
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #5
نقل قول:ای وایی بر شما. برادر جان پاشو برو کافی نت از کافی نت دانلود کن با کتاب خودندن که نمیشه. مراحل رو عملی انجام بده.
من کف کردم این سوالا رو چه طوری می پرسی. لطفا اول بررسی کنید کیک رو بعد مشکلات تون رو بپرسید. سوالات ذهنی ایین شکلیی نکنید.مرسی
عزیز به شما احتیاج دارم، نکنه به این سوالاتی که می پرسم اعتیاد پیدا کنید و دیگه نتونید مشکلات من رو حل کنید Wink

انقدر سرم شلوغه که فعلا نمی تونم برم کافینت ولی امروز به پسرخالم گفتم دانلود کنه بیاره برام Confused
2011/10/14 08:41 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #6
متاسفانه با این حرفتون کمی ناراحتم کردید.
دوست عزیز من وقتی میام اینجا پاسخ میدم. یعنی دارم وقت میزارم. اگر شما برای یک دانلود وقت ندارید. منی که 24 ساعت بیدار موندم و هنوز کارم تموم نشده. ولی تا ایمیل میاد ، سری میام اینجا جواب سوالات رو میدم. چون اعتقاد دارم کاربرای تازه کار رو باید همون لحظه که سوال دارند. جواب بدم.

اما وقتی می بینم شما بعد از 45 ارسال. هنوز دانلود نکردید. به دنبال راه حل مکشلتون هم نرفتید. مثلا می تونستید تو پی ام میداد یکی از دوستانتون دانلود کنه همش 3-4 مگابایت هست.
واقعا دلسرد میکنید.

دوستان دیگر که حمایت نمی کنند. حداقل شما واسه خودتون دل بسوزونید و کیک رو دانلود کنید.
ازتون خواهش می کنم. بعد از دانلود و نصب کیک سوالاتتون رو بپرسید.
مرسی
2011/10/14 08:52 PM
 تشکر شده توسط : phpweb parsig payamsp
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #7
(2011/10/14 08:52 PM)saleh نوشته است:  متاسفانه با این حرفتون کمی ناراحتم کردید.
دوست عزیز من وقتی میام اینجا پاسخ میدم. یعنی دارم وقت میزارم. اگر شما برای یک دانلود وقت ندارید. منی که 24 ساعت بیدار موندم و هنوز کارم تموم نشده. ولی تا ایمیل میاد ، سری میام اینجا جواب سوالات رو میدم. چون اعتقاد دارم کاربرای تازه کار رو باید همون لحظه که سوال دارند. جواب بدم.

اما وقتی می بینم شما بعد از 45 ارسال. هنوز دانلود نکردید. به دنبال راه حل مکشلتون هم نرفتید. مثلا می تونستید تو پی ام میداد یکی از دوستانتون دانلود کنه همش 3-4 مگابایت هست.
واقعا دلسرد میکنید.

دوستان دیگر که حمایت نمی کنند. حداقل شما واسه خودتون دل بسوزونید و کیک رو دانلود کنید.
ازتون خواهش می کنم. بعد از دانلود و نصب کیک سوالاتتون رو بپرسید.
مرسی

درسته که 45 تا پست زدم ولی کلا 4 روزه که کتاب منوال رو دانلود کردم و خوندم و قبل از این هیچ آشنایی با این فریم ورک نداشتم.

در ضمن حتما روی من حساب کنید، و وقتی راه بیافتم حتما به بچه های تازه کار کمک می کنم و مشکلاتشون رو حل می کنم. البته با بنظرم حداقل 3 ماه طول می کشه تا بتونم در حد متوسط این فریم ورک رو یاد بگیرم.

بنظرم توی بقیه انجمنها (مخصوصا برنامه نویس) برای انجمنتون فعالیت یا تبلیغ کنید. مطمئنم که این انجمن می تونه موفق بشه و فریم ورک کیک رو توی برنامه نویسهای ایرانی گسترش رواج بده.

تا اونجاکه من دیدم، بخاطر طولانی بودن زمان یادگیری فریم ورک زند، خیلی ها سراغ زند نمی رن و اولین گزینشون همین فریم ورک کیک هست.
2011/10/14 10:26 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

30 بار تشکر شده در 22 پست
ارسال: #8
Big GrinBig Grinآقا من مونده بودم شما وب سرور apachi و کیک رو کجا نصب کرده بودین که انقدر بهتون error میداده و شما هی تو این فروم سولاتتون رو مطرح میکیدین Big GrinBig GrinBig Grin
الان فهمیدم دقیقن کجا نصبش کرده بودی ...
بنده خدا آقای سوزنچی چه قدر عصبانی شده بس که هی جواب سوالاتون رو میداده . خوب که من یه چند روزیه که کمتر افتابی میشم وگرنه ما رو هم سرویس مینمودین .
2011/10/15 12:50 AM
 تشکر شده توسط : phpweb saleh
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #9
نقل قول:بنده خدا آقای سوزنچی چه قدر عصبانی شده بس که هی جواب سوالاتون رو میداده . خوب که من یه چند روزیه که کمتر افتابی میشم وگرنه ما رو هم سرویس مینمودین .
راستش خودم هم از این مسئله ناراحتم. ولی خب چیکار کنم هنوز دانلود نکردم.

حالا اگه شما یا آقا صالح زحمت بکشید و یه نسخه از این فریم ورک رو آپلود کنید توی انجمن که من هم بتونم دانلود کنم خیلی عالی می شه.
2011/10/15 01:41 AM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #10
بفرما اینم نسخه 1.3 stabel

کیک 1.3 stabel

خواهش میکنم اصلا نیازی به تشکر نیست Big Grin
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/15 01:53 AM توسط iraitc.)
2011/10/15 01:51 AM
 تشکر شده توسط : saleh phpweb
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #11
من فایل رو دانلود کردم، توی فایها یه فایل به اسم .gitignore هست که شامل خطهای زیر هست. ایا وجود این فایل برای صحیح کار کردن فریم ورک ضروری هست یا اینکه می تونم پاکش کنم؟

کد PHP:
/app/config
/app/tmp
/plugins
/vendors 
2011/10/15 12:34 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #12
آفرین این شد یه سوال درست و حسابی .

آقای سوزنچی ما میتونیم محتویات فولدر های داخل app رو پاک کنیم ؟ و یا کلآ 3 تا فولدر قرار بدیم conntroller ، view ، model و بقیه رو پاک کنیم ؟
2011/10/15 12:45 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #13
من الان کیک رو توی پوشه cake نصب کردم و از طریق آدرسهای زیر می تونم صفحه پیش فرض کیک رو ببینم:

http://localhost/cake/

http://localhost/cake/index.php

لینک من می خوام وقتی لینک دوم رو استفاده می کنم، index.php از انتهای لینک حذف بشه. چطور باید اینکار رو بکنم؟
2011/10/15 08:51 PM
parsig آفلاین
Super Moderator

رتبه: 6
357 بار تشکر شده در 179 پست
ارسال: #14
(2011/10/15 12:34 PM)phpweb نوشته است:  من فایل رو دانلود کردم، توی فایها یه فایل به اسم .gitignore هست که شامل خطهای زیر هست. ایا وجود این فایل برای صحیح کار کردن فریم ورک ضروری هست یا اینکه می تونم پاکش کنم؟

کد PHP:
/app/config
/app/tmp
/plugins
/vendors 
فایل گیت ایگنور فایلی هست که مربوط به بحث گیت هست و هیچ ربطی به عملکرد کیک نداره . حالا اگه بخوام بگم گیت چیه باید کلی در موردش توضیح بدم . می تونید سری به ویکی پدیا و گوگل بزنید . در کل می تونید پاکش کنید
(2011/10/15 12:45 PM)iraitc نوشته است:  آفرین این شد یه سوال درست و حسابی .

آقای سوزنچی ما میتونیم محتویات فولدر های داخل app رو پاک کنیم ؟ و یا کلآ 3 تا فولدر قرار بدیم conntroller ، view ، model و بقیه رو پاک کنیم ؟

هدف شما از این کار چیه ؟ مثلا اگه همه چی رو پاک کنید سه تا فولدر رو بذارید این چه تاثیری داره ؟ ولی برای اینکه سوال بی جواب نمونه بعضی پوشه ها هستن که چون در ساختار پروژه دخیل هستن بودنشون ضروریه . مثل وب روت که استایل و جی اس و عکس های پروژه رو توی خودش داره . یا کانفیگ که تنظیمات پایه ای پروژه رو داره توی خودش و ... .

(2011/10/15 08:51 PM)phpweb نوشته است:  من الان کیک رو توی پوشه cake نصب کردم و از طریق آدرسهای زیر می تونم صفحه پیش فرض کیک رو ببینم:

http://localhost/cake/

http://localhost/cake/index.php

لینک من می خوام وقتی لینک دوم رو استفاده می کنم، index.php از انتهای لینک حذف بشه. چطور باید اینکار رو بکنم؟

شما لازم نیست از لینک دوم استفاده کنید !
امیدوارم که الان که دارید این سوال رو می پرسید کیک رو نصب کرده باشید و سمپل های اون رو انجام داده باشید .
توی کیک پی اچ پی دو تا واحد قدرتمند وجود داره .
یکی دیسپچر و دیگری روتر .
روتر یو آر ال ریرایت شده رو می فرسته به کلاس هایی که آدرس هاش رو دیسپچر می دونه و متد مورد نظر اون کلاس ها رو اجرا می کنه . اصلا هیچ یو آر ال دات پی اچ پی اجرا نمی شه .
ضمن اینکه کی گفته اگر پسوند فایلی php باشه سئوی سایت رو پایین میاره ؟

سه تا گام برای شروع کیک بردارید :
1- دانلود و نصب کیک .
2- مطالعه سمپل ها و تاتوریال های موجود روی سایت رسمی کیک .
3- انجام سمپل ها .

چون می بینم که تاپیک پتانسیل اسپم شدن رو داره عرض می کنم که از اسپم خودداری کنید .
ارادتمند

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]
یک برنامه نویس
آنکه مست آمد و دستی به دل ما زد رفت ... در این خانه ندانم به چه سودا زد و رفت
2011/10/16 04:23 PM
 تشکر شده توسط : phpweb saleh
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #15
نقل قول:ضمن اینکه کی گفته اگر پسوند فایلی php باشه سئوی سایت رو پایین میاره ؟
پسوند پی اچ پی سئو رو نمی یاره پایین اما اگه بشه با چند لینک به یه سایت رو باز کرد، برای سئو خوب نیست.

کلا اگه یه سایت رو بشه با لینکهای زیر باز کرد، برای سئو نمره منفی داره:
http://www.site.com
site.com
site.com/index.php
http://www.site.com/index.php
با همه این لینکها می شه صفحه اصلی سایت رو نمایش داد و گوگل می تونه همه این لینکها رو بصورت تکراری ایندکس کنه و این در سئو نمره منفی داره.
2011/10/16 04:51 PM
saleh آفلاین
Administrator

ارسال: #16
من نمی دونم مشکل شما با ایندکس.پی اچ پی چیه این نمونه کارهای من. اگر شما ایندکس پی اچ پی رو دیدید تو این کار ها
کد PHP:
ebrahimhatamikia.com
hminvest
.ir
cpcr
.ir
2011/10/16 07:27 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #17
نقل قول:من نمی دونم مشکل شما با ایندکس.پی اچ پی چیه این نمونه کارهای من. اگر شما ایندکس پی اچ پی رو دیدید تو این کار ها
خوب شد که نمونه کارهاتون رو نشون دادید. اتفاقا توی هر سه تا لینکی که گذاشتید می شه فایل ایندکس رو بخوبی رویت کرد. برای شما گذاشتم، این لینکها رو باز کنید تا متوجه بشید که حرفم بی ربط نیست.
http://ebrahimhatamikia.com/index.php
http://hminvest.ir/index.php
http://cpcr.ir/index.php

در کل من توی طراحیام بسیار سخت گیر هستم و باید همه چیز رو طبق اصول طراحی کنم.

حالا که دیگه مسئله روشن شد، اگر امکانش هست لطفا راهنمایی کنید.
2011/10/16 07:35 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #18
دوست عزیز فکر کنم شما هنوز با mod_rewrite آشنایی نداری .
در این متد query string ها بصورت آدرس های شاخه ای به شکل آدرس دایرکتوری به سرویس دهنده ارسال میشوند و سرویس دهند اونها رو پردازش میکنه و نتیجه رو response میکنه .
در ضمن من همه سایت ها رو نگاه کردم و از نظر سئو هیچ مشکلی ندارن . فقط تنها چیزهای که میبینم تو سایت ها وجود ندارن عدم استفاده از meta تگها و sitemap هست . که البته این موارد به بهبود سئو سایت و رتبه سایت و همچنین بروز بودن در موتور های جستجو کمک بسیاری میکنه . ( قابل توجه آقای phpweb : اینجا هست که سی ام اسی مثل وورد پرس کار رو آسون میکنه . من نمیدونم دیگه به چه زبونی بگم وورد پرس از همه قویتره البته تو Cms ها و گرنه کیک که جای خود رو داره .)

البته جناب آقای سوزنچی من در درجه ای نسیتم که بخوام از شما ایراد بگیرم و میدونم رعایت نکردن بعضی از نکات بعلت کمتر کردن هزینه پروژه هست . ( خودم هم بعضی وقتها از زیر کارا در میرم )

راستی چرا برا پروژه هاتون خطای 404 نگذاشتین و داره از پیج 404 خود کیک استفاده میکنه .
یه نگاه بندازین http://cpcr.ir/test
بنظر من از نظر امنیتی و کاربری خوب نیست که بدونن که شما دارید از کیک استفاده میکنید .
نقل قول:http://ebrahimhatamikia.com/index.php
http://hminvest.ir/index.php
http://cpcr.ir/index.php

شما دارید فایل رو صدا میزنید و این یه چیز طبیعی هست که سیستم بهتون پاسخ بده . با mod_rewrite میتونید آدرس هاتون رو از این شکل
http://cpcr.ir/index.php?ruter=xxx&act=zzz
به این شکل تغییر بدین
http://cpcr.ir/xxx/zzz
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/17 05:53 PM توسط iraitc.)
2011/10/17 05:39 PM
phpweb آفلاین
عضو نیمه حرفه ای
**

4 بار تشکر شده در 4 پست
ارسال: #19
نقل قول:دوست عزیز فکر کنم شما هنوز با mod_rewrite آشنایی نداری .
تا حالا نشده که سایتهام رو بدون mod_rewrite طراحی کنم. حتی دفعه اولی که خواستم کار تجاری کنم، از یه شرکت 10 تا کار گرفتم ولی چون مد ریرایت روی سرورشون پشتیبانی نمی شده، کارشون رو انجام ندادم.

من توی پروژه هام اگر کدهای زیر رو بکار ببرم و فرم ها رو به صفحه index.php بفرستم، کدها اجرا نمی شن چون htaccess نمی ذاره توی درخواستهای http فایل index.php وجود داشته باشه.
کد PHP:
RewriteRule ^(.*)(/?)index\.php$ /$[R=301,L]
RewriteRule ^(.*)(/?)index\.html$ /$[R=301,L]
RewriteRule ^(.*)(/?)index\.htm$ /$[R=301,L

توی پروژه های خودم دوتا اسکریپت استفاده می کنم یکی index.php و یکی admin.php، در این صورت مشکل به خوبی حل می شه اما توی کیک نمی شه این کار رو کرد.

برای این مشکل چه پیشنهادی دارید؟
2011/10/17 06:09 PM
iraitc آفلاین
آریو برزن
**

ارسال: #20
ببین من میدونم چی میگی . بنظر این اشکالی برای سئو ایجاد نمیکنه چون گوگل بیشترین اعتبار رو به لینک های که توی sitemap معرفی میکنی میده .
من متاسفانه کیک رو فعلا گذاشتم کنار چون درگیر پروژه های دیگه ای هستم . و دوست دارم کارام تموم شه و دوباره به این فرم برگردم . بعدا برسی میکنم اگر راهی پیدا کردم خبرت میکنم .
جناب سوزنچی تو همه پروژه هاتون دیدم که بعضی از کلماتتون بهم ریخته . فکر کنم بخاطر استایل letter-spacing باشه چون اون به این شکل درش میاره . ( اینجوری شده : م ث ا ل )
با مرورگر فایر فاکس نگاه کنید .
خودتون از عمد این کار رو کردین یا از دسته گلای کیک هست ؟
(آخرین تغییر در این ارسال: 2011/10/17 06:45 PM توسط iraitc.)
2011/10/17 06:40 PM
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: