زمان جاری: 2012/05/23, 04:31 AM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

اشکال در نصب

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

اشکال در نصب
نویسنده پیام
Mehdim آفلاین
عضو جدید
*

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #1
اشکال در نصب
سلام
اول اینکه من همه‌ی تاپیک‌های اشکال در نصب و فیلم آموزشی که روی انجمن بود رو دیدم اما هیچ کدوم نتونست مشکل منو حل کنه.
من از wamp روی ویندوز XP استفاده می‌کنم. صفحه‌ی اولی که مربوط به استایل هست روی همه چیز سبز شده به جز 3 مورد :

Warning (2): fopen(D:\wamp\www\core\cake\app\tmp\cache\persistent\cake_core_default_en-us) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory [CORE\cake\libs\cache\file.php, line 142]

Warning (2): fopen(D:\wamp\www\core\cake\app\tmp\cache\persistent\cake_core_dir_map) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory [CORE\cake\libs\cache\file.php, line 142]

Warning (2): fopen(D:\wamp\www\core\cake\app\tmp\cache\persistent\cake_core_file_map) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory [CORE\cake\libs\cache\file.php, line 142]

Warning (2): fopen(D:\wamp\www\core\cake\app\tmp\cache\persistent\cake_core_object_map) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory [CORE\cake\libs\cache\file.php, line 142]

لازم به ذکر است علیرغم اینکه دیتابیس ایجاد شده و ارتباط با آن برقرار شده من تغییری روی دیتابیس ندیدم.
دیگه؟ مورد دیگه‌یی لازم هست؟

ممنون می‌شم اگر راهنمایی کنید.
2011/08/16 12:25 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
saleh آفلاین
Administrator

رتبه: 12
870 بار تشکر شده در 560 پست
ارسال: #2
RE: اشکال در نصب
سلام از چه ورژنی می خواهید استفاده کنید؟؟

کلا این ارور ها واسه اینه که دسترسی به اون فایل ها نیست. احتمالا فایل هاتون readonly هستند. از این حالت خارج کنید.
2011/08/16 03:11 PM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: