زمان جاری: 2012/05/20, 07:17 AM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

ساخت element به صورت html

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

نویسنده پیام
horap30 آفلاین
تازه کار
*

رتبه: 0
8 بار تشکر شده در 5 پست
ارسال: #1
یه المنت برای لاگین کاربرانی که هنوز در سایت لاگین نکردن ساختم که قراره یه فرم لاگین رو به صورت افقی بالای سایت قرار بده.

این کد html این المنت است :
کد:
<div id="login-nav">
            <div id="brknws" style="float: right;"><a href="#">خبر</a></div>
            <form action="" method="post">
                <table>
                    <tr>
                        <td style="width: 80px; padding-top: 3px;"><label>آیدی : </label></td>
                        <td style="padding-top: 2px;"><input type="text" class="txtpsw" name="ID" dir="ltr" /></td>
                        <td style="width: 60px; padding-top: 3px;"><label>رمز عبور : </label></td>
                        <td style="padding-top: 2px;"><input type="password" class="txtpsw" name="password" dir="ltr" /></td>
                        <td><input type="submit" value="ورود" class="submit" /></td>
                    </tr>
                </table>
            </form>
        </div>
بعد از اینکه این المنت رو ساختم و بهش استایل دادم اومدم تا این کد رو در قالب cakephp پیاده سازی کنم اما خیلی مشکل به وجود اومد :
1- اول اینکه من تگ فرم رو قبل از table باز کردم اما با توجه به اینکه submit باید داخل td باشه طبق پیش فرض کیک تگ فرم هم داخل table بسته میشه که این اصلا استاندارد نیست حتی اگر من تگ فرم رو داخل table باز کنم باز هم به همون دلیل تگ فرم داخل td بسته میشه !!!
2- برای اینکه بهتر بتونم به فرم استایل بدم label ها رو داخل یک سلول از جدول گذاشتم و input ها رو در یک سلول دیگه اما اگر input ها رو با cakephp چاپ کنم این موضوع هم از بین میره یعنی هم label و هم input داخل یک سلول چاپ میشن. اگر متوجه نشدید سعی کنید تا فرم بالا رو در قالب دستورات cake پیاده سازی کنید متوجه میشید.

حالا سوال من اینه که شما این مشکل رو چه جوری حل میکنید ؟؟ و اینکه اشکالی نداره اگر من این المنت رو به صورت html در صفحات فراخونی کنم ؟

مشکل حل شد ...
(آخرین تغییر در این ارسال: 2010/08/27 08:37 PM توسط horap30.)
2010/08/27 04:05 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
horap30 آفلاین
تازه کار
*

رتبه: 0
8 بار تشکر شده در 5 پست
ارسال: #2
RE: ساخت element به صورت html
فرم رو تونستم با استفاده از توابعی که پیدا کردم به شکل دلخواه و استاندارد درش بیارم.
اما الان فقط میخام بدونم که چطوری میشه div ای که در هنگام چاپ input ها و المنت های دیگه فرم دورش کشیده میشه رو حذف کرد ؟ یعنی نمیخام کدی که ساخته میشه به این شکل باشه :
کد:
<div><input /></div>
اون div ای که input داخلش هست رو چه کار کنم تا چاپ نشه ؟
2010/08/27 08:30 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
parsig آفلاین
Super Moderator

رتبه: 6
357 بار تشکر شده در 179 پست
ارسال: #3
RE: ساخت element به صورت html
اینجوری :
کد PHP:
echo $form->input('filed', array('div'=>false)); 

[تصویر: ubuntu2_userbar.gif]