انجمن پشتیبانی فارسی فریم ورک کیک پی اچ چی - cakephp

نسخه کامل: مشکل عجیب و بزرگ امنیتی با گوگل
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
سلام
متاسفانه یک مشکل خیلی عجیب و غریبی پیش اومده و اون اینه که
سایتی که با کیک نوشته شده روی هاست قرار گرفت و پس از چند روز یکی از ایندکس های گوگل از سایت موقع جستجو این هست :

کد PHP:
viewFn "/home/site/public_html/app/views/posts/cat.ctp" $___dataForView = array( "title_for_layout" => "اخبار""cats" => array( array() ), "catname" 

و این یک مشکل بزرگ و یک ایراد امنیتی اساسی هست ، مشکل از کیک هست یا من جایی اشتباه کردم ؟ Angry
فکر میکنم مشکلتون رو پیدا کرده باشید.

اما در کل زمانی که یک کار رو آپلود می کنید حتما دیباگ رو 0 کنید. مخصوصا شما که از 1.2 دارید استفاده میکنید.
فکر میکنم به عمق فاجعه پی ببرید با متن زیر Idea
نقل قول:"user_id" => "1", "avatar_file_name" => "", "galler_id" => "0" ), "User" => array( "id" => "1", "username" => "ali", "password" => "XXXXXXXX", "group_id" => "1", -----------", "modified" => "-----------------", "name" => "ali", "lastname" => "ali", "email" => )

و زمانی که جداول رو بهم مرتبط می کنید. حتما فیلد ها رو براش تعریف کنید. تا مثل این فیلد پسورد رو بدون اینکه نیازی باشه واکشی کنه

در پایان هم کیک جز سوتی 3ماه پیش در 2 بتا ، هیچ گافی نداده. مگر برنامه نویس سوتی داده باشه.
لینک‌های مرجع